sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Asumisen rauhaa

Nyt olemme päässeet asumisen makuun uudessa tuvassa. Kaikki ei vielä ole aivan valmista mutta suurin osa tavaroista alkaa olemaan paikoillaan. Huonekaluja pähkäillään, mikä jää ja mikä lähtee. Pari kuukautta olemme saaneet rauhoittua ja keskittyä uuteen arkeen.  
Keittiö onnistui mielestämme hienosti, kiitos Mustalammin puutyön. Keittiössä oli vähän enemmän tekemistä kuin perusköökissä mutta lopputulos on vaivan arvoinen.Muutama juttu on vielä sisäpuolella tekemättä, mutta kaikki aikanaan. Kivaa ettei enää ole paineita. 

Ulkopinnan kanssa on vielä kesällä tekemistä, kun rapataan viimeinen pinta. Samoin autokatoksen sisäpinnoissa on askaresta. Terassi saadaan valmiiksi vasta rappauksen jälkeen, joten koko ensi kesäksi on kyllä tekemistä.


Sauna on ollut ahkerassa käytössä, vähintään kolme kertaa viikossa löylytellään. Harvian Kivi antaa ihanan pehmeät löylyt, ja saunaan sijoitettu kaiutin (lauteiden alla) on loistava juttu!

Oli muuten mukava huomatta että ensimmäinen oikea sähkölasku oli aika hyvin sitä mitä lähtökohtaisesti kuviteltiinkin. Eli kolmen talvikuukauden sähkönkulutus tasan 2500kWh. Mukana käyttö ja lämmityssähkö. Lämmitettäviä neliöitä meillä on 195m^2.

Mukavia talvipäiviä,

Jani ja Annukka