lauantai 20. syyskuuta 2014

Raksalla

Syksy on ollut touhukas! 

Odotimme hieman jännityksellä kuinka arki sujuu kun yhdistetään kaksi päivätyötä ja kaksi omaa yritystä, lasten päivähoito sekä rakentaminen, mutta on ollut rohkaisevaa huomata että hyvin pärjätään!

Oman talon rakentaminen on edistynyt sen verran että päivitän vähän kuulumisia.Olemme tehneet talon pohjatyöt elokuun puolella. Kivijalka muurattiin anturan päälle, ja valmisteluja on tehty paljon jotta Simons-talotehtaan valmistamat seinäelementit saataisiin paikalleen suunnitelmien mukaan. 

Tiedoksi niille jotka suunnittelevat rakentamista: Kilpailutimme useita talotehtaita, ja päädyimme Simonsiin mm. koska nämä elementit valmistetaan tehtaassa, suojassa huonoilta säiltä ja saamme sillä välin tehdä rauhassa pohjia tontilla kun tavaraa ei ole tiellä. Hintakin oli kilpailukykyinen ja Simonsin palvelulle muutenkin annamme täydet 10-pistettä! Kaikki on sujunut sovitusti. :)
Kivijalan ulkopuolelle asennettiin routaeristys ja lopuksi ympäristö täytettiin mullalla. Tuli hieman kiire suunnitella pihan muodot ja korkeudet kun huomasimme että täytemaat kannattaa levittää jo tänä syksynä. Tarkoitus oli teettää puutarhasuunnitelmakin, mutta toisaalta on hyvä päästä suunnittelemaan itse sitä mukaa kun edetään.
 
Tytöt viihtyvät raksalla leikkien ja välillä seuratessa muiden touhuja. Itsekin osallistun töihin aina kun vain on mahdollisuus. :)